ŚNIADANI

Zupa mleczna z kaszą manną  350ml (białko, gluten,)

Herbata z cukrem 250 ml,

Masło 15g ( białko)

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 120g (białko, ryba, seler, dwutlenek siarki)

Ser topiony 50g (białko)

Papryka konserwowa 70g

Sałata 20 g

OBIAD

Zupa jarzynowa 350 ml (gluen, seler)

Pieczeń rzymska    100g,  (gluten, jaja, mięso) buraczki   150g   

Kasza jęczmienna na sypko 200g

Herbata ziołowa   250ml

KOLACJA

Kawa zbożowa z mlekiem 250 ml ( gluten, białko)

Zupa mleczna z makaronem  250 ml (białko, gluten)

Pieczywo mieszane pszenno-żytnie 150g (gluten, jaja, ziarna)

Polędwica drobiowa  50g  (mięso)

Masło 15g ( białko)

Jabłko 150g

Posiłek nocny:

Sok pomidorowy 330 ml

Wartości Odżywcze: Energia 2563,09 kcal B: 95,03 g T: 96,84 g W: 356,42 g BŁ: 30,78 g Cukry: 67,64 g