ŚNIADANIE
Zupa mleczna kukurydziana 350 ml (białko)
Herbata z cukrem 250 ml
Masło 15g (białko)
Pieczywo mieszane, pszenno-żytnie 120g (gluten, jaja, ziarno)
Pieczeń rzymska 50 g ( gluten, jaja, mięso)  
Ogórek konserwowy 90g (gorczyca)

OBIAD
Zupa jarzynowa 350 ml  (gluten, seler)
Roladka ze szpinakiem 100g (mięso)
Surówka z ogórka, marchewki i cebuli 150g,
Ziemniaki z koperkiem 200g,
Herbata ziołowa 250 ml

KOLACJA
Kawa zbożowa z mlekiem 250ml ( gluten, białko)
Zupa mleczna z makaronem 250 ml ( białko, gluten, jaja )
Pieczywo mieszane żytnie  150g ( gluten, jaja, ziarno)
Szynka drobiowa 50 g (mięso)
Masło 15g (białko)
Pomarańcza 90g
Posiłek nocny:
Wafle ryżowe 20 g

Wartości odżywcze:
Energia  2454,63 kcal białko ogółem 97,54 g tłuszcz 54,05 g węglowodany ogółem 353,91 g błonnik pokarmowy 29,94g suma cukrów prostych 69,77 g